1. Privat
  2. Privat
  3. Strømkontroll

 Vi hjelper deg med StrømKontroll !

Med StrømKontroll fra Futurehome kan du redusere strømforbruket ditt med flere tusen kroner i året. I tillegg kan du få 35% av investeringen tilbake fra Enova når pakken er installert av godkjent elektriker.

StrømKontroll-pakken består av

  • SmartHUB
  • Termostat
  • HAN Plugg
  • Bereder relé

Reléet er til varmtvannstanken, som egner seg godt for smart strømstyring fordi den lagrer mye energi som varme. Du kan dusje når du vil og la styringssystemet passe på at tanken varmes opp når strømmen er billigst.

I tillegg kan du få 35% av investeringen tilbake fra Enova.

Les om betingelsene her

NB! Kombinerer du StrømKontroll-pakken med for eksempel elbil-lader, kan du få tilbake inntil 10 000 kroner fra ENOVA! Så her lønner det seg å kombinere de smarte løsningene som vil redusere strømregningen, samtidig som den gir ENOVA-støtte.

Det er viktig at smart strømstyring blir installert på en trygg måte og et krav for å få støtte fra Enova er at en elektriker gjør jobben. Ta kontakt med oss i dag, for å få StrømKontroll og lavere strømregninger i fremtiden.

  1. Bestill installasjon
  2. Få alt installert av en fagperson og få med faktura fra elektriker, både for StrømKontroll-pakka og for arbeidet.
  3. Spar strøm og penger – når du har fått StrømKontroll installert begynner systemet å justere forbruket slik at strømmen blir brukt mer effektivt.
  4. Få Enovastøtte – bruk fakturaene fra elektrikeren i søknaden til Enova. Du kan få tilbake 35% på investeringen din, opptil 10 000 kroner.

Ta kontakt med oss for mer informasjon !

Kontakskjema